Angular-logo

انگولار

تسلط به فریمورک برای وب اپلیکیشن ها

nodejs-icon-logo

نود جی اس

تسلط به نود جی اس برای ساخت اپلیکیشن های سرورها

css-logo

آیونیک

تسلط به آیونیک برای ساخت انواع اپلیکیشن‌ها

کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component)

Introducing Ionic 4: Ionic for Everyone - Ionic Blog

از مثال قبلی در مورد برخی از اصلی‌ترین کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) یاد گرفتید. تنوع بسیار زیادی از کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) وجود دارد که می‌توانید برای ساخت برنامه خود از آنها استفاده کنید، این کامپوننت‌ها بسیار عالی هستند، اجازه دهید در مورد ۲ خصوصیت از آنها صحبت کنیم:

۱. دارا بودن کامپوننت‌های استاندارد مرتبط با وب : در مورد آنها در فصل استایل دهی (styling) صحبت خواهم کرد اما نکته قابل توجه این است که شما می‌توانید هر کدام از این کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) را به سلیقه خود سفارشی سازی کرده و از آن لذت ببرید (این کامپوننت‌ها آنقدر عالی طراحی شده اند که در بسیاری از موارد نیازی به سفارشی سازی ندارند.)

۲. کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) بصورت اتوماتیک در سیستم عامل های IOS و Android تغییر شکل می‌دهند : با استفاده از دستور lab که در فصل‌های آینده در مورد آن صحبت خواهم کرد به راحتی می‌توانید پیش نمایش برنامه خود را در هر دو سیستم عامل IOS و Android به سادگی مشاهده کنید. این امکان توسط مرورگر برای شما فراهم خواهد شد.

درک کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) و نحوه استفاده از آنها بخشی از منحنی یادگیری این فریمورک می‌باشد و به شما قول می‌دهم که بزودی با آنها آشنا شده و راحت کار خواهید کرد. برای اینکه درک بهتری از تگ‌های مقاله گذشته داشته باشید این موارد را مورد بررسی قرار خواهم داد :

  • ion-header: هدر یک جزء والد برای ناحیه نوار ابزار (toolbar) برنامه شما است و یکی از 3 عنصر اصلی در کنار عنصر محتوا (content) و فوتر (footer) می‌باشد.
  • ion-toolbar: نوار ابزار را می توان در داخل یک هدر یا فوتر قرار داد (در container آن قرار داده شود).
  • ion-content: قسمت محتوای اصلی صفحه شما که بیشتر مواقع scroll می‌شود.
  • ion-button: یک کامپوننت مرتبط با دکمه‌ها که قابل سفارشی سازی می‌باشد

در ابتدا توصیه می‌کنم به تمام کامپوننت‌های آیونیک (Ionic Component) که در سایت وجود دارد نگاهی بیندازید. بعداً که روی برنامه خود کار می‌کنید، می‌توانید به این صفحه بازگردید و عناصر مد نظر خود را در آن بیابید با گذشت زمان مهارت شما در استفاده از این کامپوننت‌ها افزایش خواهد یافت.

من می‌توانم تک تک این کامپوننت‌ها را برای شما تشریح کنم ولی این موارد اینقدر ساده هستند که با نگاهی به آنها به راحتی می‌توانید ازشون سر دربیارید پس من به موضوعات اصلی تر می‌پردازم. این موضوعات مشکلات زیادی را برای شما توسعه دهندگان Ionic و Angular حل خواهد کرد.

در مقاله بعدی به بررسی Routing و Navigation می‌پردازم

برای مطالعه مقاله پیشین اینجا کلیک کنید.

افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *